Over ons

BouwConsulting Vleugels
Graag wil ik in het kort toelichten waar BouwConsulting Vleugels voor staat en op welke wijze wij u kunnen helpen.

BouwConsulting Vleugels werd in 2011 door Ron Vleugels opgericht en behartigt al uw belangen met betrekking tot uw vastgoed in de vorm van:

* Bouwmanagement

Projectmanagement van nieuwbouw, verbouw, restauratie en sloopwerken, directievoering & toezicht, technisch beheer vastgoed beleggers, particulieren en verenigingen van eigenaren, etc.

* Bouwtaxaties

Schade expertise, contra-schade expertise, opstellen inspectierapporten, opstellen en controleren van bouwkosten- en investeringskostenramingen, etc.

* Bouwadvies

Bouwplannen, bouwrecht, burenrecht, bouwgebreken, opstellen onderhoudsplanningen, bezwaar WOZ, bouwgeschillen, mediation, etc.

* Bedrijfsadvies

Opstellen offertes, advies aanbestedingen, aansprakelijkheidskwesties, etc.

Ron Vleugels heeft meer dan 25 jaar ervaring met bovengenoemde taakvelden, maar merkte tijdens zijn werkzaamheden in loondienst, dat het leveren van service en kwaliteit steeds meer ondergeschikt raakt en te weinig aandacht krijgt ten opzichte van planning en budget.

BouwConsulting Vleugels heeft zich tot doel gesteld service en kwaliteit voorop te stellen. Zo is elke eerste afspraak gratis. Verder zal BouwConsulting Vleugels altijd trachten, ook wanneer het niet tot onze taakvelden behoort, u met uw vragen verder te helpen. In dergelijke gevallen zullen wij een plan van aanpak met u bespreken zodat u weet welke weg u kunt bewandelen om uw probleem op te lossen. Ook wanneer u besluit niet met ons in zee te gaan.

Verder stellen wij ons tot doel mensen te helpen die onvoldoende tevreden zijn met afwikkeling van vragen, gesteld aan bijvoorbeeld de gemeentelijke overheid en met de afwikkeling van verzekeringsschadekwesties. Door de ervaring van Ron Vleugels, als bouwinspecteur, projectleider bouw-, sloop-, en renovatieprojecten en als verzekeringsexpert, kan hij u op daadkrachtige wijze verder helpen. Dit alles onder het motto; “waar een wil is, is een weg”.

BouwConsulting Vleugels is gespecialiseerd in verzekeringskwesties.

Wij nodigen u graag uit gebruik te maken van de expertise van BouwConsulting Vleugels. Wij zullen u op een prettige manier verder helpen.

Ron Vleugels, eigenaar